Happy hOlidays ! :)







heyy , dah lama xupdate blog kan ? Alahaaaiiiiii~ update pun bukan ada yg nak baca . I'm know it . How about your school holiday ? Cuti ni bosannyalaahh~ Tidur lambat bangun pun lambat . Baru fairkan ? HAHA . Banyaklah aku ni ! Kelmarin , aku tidur pukul 2 pagi . Bukan buad ape pun . Tonton tv dgn mak aku je . Eh dasyat nya~ mak sndiri yg tidur lewat . Actually tak pun . TV yg tonton mak aku . HAHA . LOL laa~ Eh-2 nak tau tak aku pegi brcuti kat ne ? Best punye lahh~ Aku bercuti dalam rumah sndiri je . HAHA . Bosan gila . Tapi kan , kakak aku pegi bercuti kat Tambun Lostworld dgn uncle and aunty aku . ngekk btul laa kan ? dengki betul aku ngan dia sorang ni . Tapi dia ade beli kan aku souvenir . Nasib baik . Kalau tak aku dah  tak bagi dia msuk rumah dah . HAHA . Aku just online je memanjang ! memang bosan gila laa~ Tak sabar pulak aku nak sekolah . huhu . Rindu sesangat kawan-2 aku yg cute-2 tu . HAHA . Jangan perasan ye syg ! Okey laa . Aku cau dulu laa . Kbaii . 

Sincerely , 
:: choco domo ::Photobucket

Thanks for the read yeah ! :)

2 comments:

  1. ayyoyo...awopt ess sy nop oyk 1 karO jhh koe awop..!!awop pOst laa gpo pom,,sy sedia utk mmenuhi comment box awop niyh!!hahaha~eiyrah

    ReplyDelete

Newer Post Older Post Home javascript:void(0)